Τους διαψεύδει το μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα από το Δημ. Συμβούλιο

on .

DHMARXEIO ZITSAS 21 11 16

• Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, απαντώντας στις ανακοινώσεις που είχαν εκδώσει οι επικεφαλής παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Βασίλης Γαρδίκος και Γιώργος Ζιάκκας περί εξαπάτησής τους για το ψήφισμα που εκδόθηκε κατά του Δήμου Δωδώνης για την πρόταση που είχε καταθέσει για τις μονάδες βιορευστών στην Τοπική Κοινότητα Λύγγου.
Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μ. Πλιάκος επαναλαμβάνει τα όσα δήλωσε και χθες στον «Πρωινό Λόγο». «Το περί «εξαπάτησης» -αναφέρει- διαψεύδεται παταγωδώς από το μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο facebook επίσης του Δήμου».
Όσον αφορά το επιχείρημα πως στο υπόμνημα του Δήμου Ζίτσας χρησιμοποιείται ως πρόταση η ΒΙΠΕ Ιωαννίνων, ο Δήμαρχος τονίζει ότι «αν δεν το έχουν καταλάβει, στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας καταγγέλλεται η ανάμειξη του γειτονικού Δήμου Δωδώνης στα του οίκου μας και όχι η αναφορά του στο συγκεκριμένο χώρο. Άλλωστε ο Δήμος Ζίτσας και σε προηγούμενη προσφυγή του, που αφορούσε την εγκατάσταση μονάδας βιοαερίου στην Κάτω Λαψίστα και για την οποία δικαιώθηκε, επικαλούνταν και πάλι την πλημμέλεια της μη αναφοράς στη ΒΙ.ΠΕ». Και η ανακοίνωση - δήλωση καταλήγει: «Δυστυχώς κύριοι δεν εξαπατηθήκατε, αντιθέτως εσείς εξαπατήσατε τους δημότες που σας στήριξαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές λέγοντάς τους πως έχετε τις ικανότητες να ανταποκριθείτε στο λειτούργημα του Δημοτικού Συμβούλου».