Τη Δευτέρα, από την παράταξη «Ενότητα Πολιτών» Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της γυναίκας

on .

enotita mpegkas

• Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα σήμερα» θα πραγματοποιήσει η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» με αφορμή την Ημέρα της γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου.
Στη διάρκειά της θα τιμηθούν συμβολικά οι γυναίκες νοσηλεύτριες των δύο νοσοκομείων των Ιωαννίνων, για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην μάχη κατά της πανδημίας του.
Στην εκδήλωση συζητούν και συμμετέχουν οι: Θωμάς Μπέγκας, επικεφαλής της παράταξης, Χαράλαμπος Μηλιώνης, Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκπρόσωποι φορέων της πόλης όπως ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, ο Δικηγορικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ιωαννιτών, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιωαννίνων, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων, η Ε.Γ.Ε. παράρτημα Ιωαννίνων, η Ομάδα Χ.Ε.Ν. Ιωαννίνων και το Σωματείο καθαριστριών σχολικών μονάδων Ιωαννίνων.
Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι Αλέξανδρος Θεμελής, δημοσιογράφος, Ντίνα Μπακόλα, μέλος της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα», ενώ κεντρική ομιλήτρια θα είναι η  Βάσω Μέγα, δημοτική σύμβουλος της παράταξης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου και ώρα 18.00 μέσω της πλατφόρμας zoom (https://us02web.zoom.us/j/83318368036?pwd=ZStUb2paejN1Vm44Z1dEOTNqUi8yUT09) και είναι ανοιχτή για όλους όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν.