Από 8 έως 19 Μαρτίου οι αιτήσεις παλαιών αποφοίτων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές

on .

aithousa

• Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.
Οι μαθητές της τελευταίας τάξης έχουν ήδη υποβάλει την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021, ενώ στο διάστημα 8 έως 19 Μαρτίου θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση οι παλαιοί απόφοιτοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021.
Στο παραπάνω διάστημα δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση – Δήλωση συμμετοχής για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021, να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους.
Η υποβολή των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου έτους 2021 θα γίνει στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του αποφοίτου Λύκειο.