Τηλεδιάσκεψη σήμερα (6 μ.μ.) για την εμπορική πολιτική της Ε.Ε.

on .

ASHMAKOPOYLOY ANNA 2 3 2021

• Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Η Εμπορική Πολιτική της Ε.Ε.. Πρόσβαση στις Διεθνείς Αγορές και Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας», διοργανώνεται σήμερα, Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ. από το Επιμελητήριο Πρέβεζας με τη στήριξη όλων των επιμελητηρίων της Ηπείρου. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξ. Καχριμάνης.
Η κα Ασημακοπούλου θα παρουσιάσει την επικαιροποιημένη εμπορική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Access2Markets», η οποία αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 
Στη συνέχεια θα τοποθετηθούν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Άρτας, Γιάννης Γκολομάζος, Θεσπρωτίας, Αλέξανδρος Πάσχος και Ιωαννίνων, Δημ. Δημητρίου και θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα επιχειρηματικού και Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.