«Η Απουσία»: Ταινία μικρού μήκους διά... χειρός Γιαννιωτών μαθητών!

on .

tainia mikroy mhkous

• Mία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία μικρού μήκους με όνομα «Η Απουσία» έφτιαξαν με πολύ μεράκι και ακόμα περισσότερη δουλειά δύο δεκαεξάχρονοι Γιαννιώτες, ο Θοδωρής Δημήτρης και ο Νίκος Γράψας, αποδεικνύοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι η τέχνη δεν έχει ηλικία!
Η ταινία περιέχει πρωτότυπη μουσική και απαρτίζεται από μία ομάδα παιδιών συνομήλικων των δύο νεαρών δημιουργών. Τα γυρίσματά της έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, με τα Γιαννιωτόπουλα να βάζουν όλη την μαεστρία τους συμβάλλοντας στο εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.
Ως προς την υπόθεση, ο Νίκος, ένας προβληματισμένος έφηβος, έρχεται αντιμέτωπος με μία πολύπλοκη κατάσταση που απαιτεί ώριμο χειρισμό. Ωστόσο, αδυνατεί να βρει λύσεις, καταφεύγοντας σε καταστρεπτικές διεξόδους. Αυτή η αστάθεια του ψυχικού του κόσμου έχει ως αποτέλεσμα ο πρωταγωνιστής να διακυβεύει τις σχέσεις με τα κοντινά του άτομα.
Παίζουν οι: Νίκος Βόσδου, Γεωργία Ψόχιου, Θοδωρής Δημήτρη, Δημήτρης Φούκας, Φίλιππος Ζάψας και Ναταλία Καραπάνου.
*Η «Απουσία» κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες στο YouTube και έχει ήδη σχεδόν 4.500 προβολές. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να την δουν στο https://www.youtube.com/Η ΑΠΟΥΣΙΑ (Short Film). Επίσης μέσω της σελίδας στο Facebook: https://www.facebook.com/apousia.movie.