ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Ξεκινούν έργα υποδομών στη Βρυσούλα

on .

dimos

Υπεγράφη χθες από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ και τον ανάδοχο η σύμβαση για την κατασκευή έργων υποδομής σε περιοχές επέκτασης της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων.
Πρόκειται για την δεύτερη φάση της συγκεκριμένης παρέμβασης με προϋπολογισμό 180.000 ευρώ.
Το έργο θα εκτελεστεί στην περιοχή της Βρυσούλας και αφορά σε βελτιώσεις κι αναβαθμίσεις δρόμων οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις οδούς Γκούρας και Θουρίων, που είναι κάθετες στην Παπαναστασίου και τη Νικοπόλεως.
Η Βρυσούλα παρότι είναι από τις πρώτες περιοχές που έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κυρίως στις οδικές υποδομές. Μέρος αυτών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα αντιμετωπιστούν με την εργολαβία που θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του σημείωσε ότι με το συγκεκριμένο έργο θα επιλυθούν προβλήματα και θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών σε μία συνοικία όπου έχει υποφέρει πραγματικά επί χρόνια.
Ο Αντιδήμαρχος έργων Γ. Αρλέτος τόνισε από την πλευρά του ότι το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου υλοποιείται με συνέπεια και παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα.