Είχε στοιβάξει 82 κιλά χασίς μέσα στο αυτοκίνητό του!

on .

NARKOTIKA AYTOKINHTO 14 2 2021

• Με αμείωτη ένταση συνεχίζει η ΕΛ.ΑΣ. καθημερινά τη μάχη με τα διάφορα κυκλώματα εισαγωγής ναρκωτικών από την ελληνοαλβανική μεθόριο, με σκοπό την διακίνησή τους στη χώρα μας.  
Μια ακόμη αστυνομική επιχείρηση είχε αίσιο τέλος το πρωί του Σαββάτου, όταν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, άνδρες της Δίωξης Ιωαννίνων, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών προχώρησαν στη σύλληψη αλλοδαπού στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας (ύψος Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων).  Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.  
Στοιβαγμένα στο Ι.Χ.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος και στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στο εσωτερικό του 23 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 82 κιλών και 650 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο – ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου- και το κινητό του τηλέφωνο. 
Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης.
Στην Άρτα
Στην Άρτα συνελήφθη  ημεδαπός, στην κατοχή και στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 68,32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.