Σημαντικό οδικό έργο φέρνει πιο κοντά την Ήπειρο στην Ευρυτανία

on .

SYMBASH YPOGRAFH ARTA

• Ένα σημαντικό βήμα που θα φέρει πιο κοντά την Ήπειρο με την Ευρυτανία, αποτελεί η βελτίωση - ασφαλτόστρωση διανομαρχιακού δρόμου Άρτας – Ευρυτανίας, προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ, καθώς υπεγράφη χθες η σύμβαση του έργου μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας και του κ. Χ. Παπάζογλου, εκπροσώπου του αναδόχου.
Το έργο που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της Διανομαρχιακής σύνδεσης Άρτας - Ευρυτανίας και ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της κοιλάδας του Αχελώου, θα συμβάλει καθοριστικά στην οδική ασφάλεια των εποχούμενων, στη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών για την ομαλή διαβίωση των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σ’ αυτήν την ορεινή περιοχή αλλά και στη δημιουργία προϋποθέσεων για την τουριστική ανάπτυξη της πανέμορφης κοιλάδας του Αχελώου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας σε δήλωσή του ανέφερε ότι «με την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, όπως η βελτίωση του δρόμου Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη, η Περιφέρεια Ηπείρου αποδεικνύει τη θέλησή της να δημιουργήσει τις κατάλληλες βασικές υποδομές στις περιοχές που παρέμεναν παραμελημένες».