Παραίτηση Ευαγγ. Ζέρβα από αιρετός του ΠΥΣΔΕ

on .

taksi

• Την παραίτησή του από αιρετός στο ΠΥΣΔΕ υπέβαλλε ο γνωστός συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Ευάγγελος Ζέρβας, αναμένοντας -όπως αναφέρει- τη διεξαγωγή εκλογών σε κανονικές συνθήκες.
Ο κ. Ζέρβας εκφράζει τη διαφωνία του για την τράπεζα Θεμάτων, για τις αλλαγές στο σύστημα εξετάσεων, επικεντρώνει όμως την κριτική του στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, για τα οποία τονίζει ότι η εκλογή τους θα έπρεπε να γίνει όταν επανέλθει η ομαλότητα και ανοίξουν τα σχολεία.
«Σας καλώ να προβείτε σε αναβολή των ρυθμίσεων που αφορούν το Λύκειο την επόμενη σχολική χρονιά και για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια την παράταση των υφιστάμενων μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς και νέες εκλογές», τονίζει ο κ. Ζέρβας.

Κριτική από Τζούφη
Εν τω μεταξύ η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, η οποία είναι και αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να ασκεί κριτική σε βάρος της Υπουργού Νίκης Κεραμέως και των ρυθμίσεων για τα ΑΕΙ, υποστηρίζοντας ότι «η μόνη μέριμνα της Κυβέρνησης είναι να ιδρύσει πανεπιστημιακή αστυνομία και να στερήσεις από περισσότερους από 24.000 μαθητές την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ».