Διαδικτυακή συζήτηση Θ. Μπέγκα με Ξενοδόχους

on .

mpegkas

• Σε έναν τύπου – απολογισμό για τη θητεία του ως Δημάρχου Ιωαννίνων στον τομέα του τουρισμού εξελίχθηκε η διαδικτυακή συζήτηση που είχε ο Θωμάς Μπέγκας με τη Διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων.
Σε αυτή τέθηκαν επίσης και μια σειρά θεμάτων που αφορούν τόσο στην ανάγκη στήριξης του κλάδου που έχει πληγεί όσο λίγοι εξαιτίας της πανδημίας του covid-19, όσο και στην ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη συνέχισης του εγχειρήματος «Τουριστική Προβολή» στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης του κ. Μπέγκα «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα», στη συζήτηση έγινε αναφορά στην «ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία την περίοδο που ο ίδιος ήταν δήμαρχος Ιωαννίνων». Ο κ. Μπέγκας έκανε λόγο «για ολοκληρωμένο σχέδιο με ξεκάθαρη στοχοθεσία και μετρήσιμα αποτελέσματα» και ότι οι στόχοι θα πρέπει να είναι πολλαπλών κατευθύνσεων και όχι μονοθεματικοί.
Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, επιτέθηκε επίσης και κατά της νυν Δημοτικής Αρχής, λέγοντας ότι δεν αξιοποίησε τη δουλειά που της παρέδωσε για να τη συνεχίσει.