Διαδικτυακό εργαστήρι μελέτης και ανάπτυξης προφορικότητας

on .

pop

• Διαδικτυακό εργαστήρι μελέτης και ανάπτυξης προφορικότητας με τίτλο «Παραμύθι κι όνειρο», για ενήλικες, με τον αφηγητή - ιστορητή Στέλιο Πελασγό διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) από την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου.
Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν την αξία του προφορικού λόγου για την εξιστόρηση λαϊκών παραμυθιών και ονείρων. Θα έχουν την ευκαιρία να διηγηθούν ένα όνειρο χρησιμοποιώντας εργαλεία που παρέχει η τεχνολογία καθώς και να αποδώσουν ένα παραμύθι μέσα από τη διαδικτυακή επικοινωνία. Τέλος, θα δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες αξιοποιώντας παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες μορφές προφορικής έκφρασης. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις (4/2, 11/2, 18/2 και 25/2, ώρες 11:00 - 13:00). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
*Δηλώσεις συμμετοχής με e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 30 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.