Αναζητούνται τα αίτια που τους οδήγησαν στη βουτιά στο κενό

on .

ELLHN ASTYN SHMA

• Ανεξήγητη και πάντως πρωτοφανή για τα Γιάννενα, αποτελεί η πτώση ενός 52χρονου και μια 43χρονης από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον ακάλυπτο χώρο της οδού Γυναικών Πίνδου, βρίσκοντας και οι δύο τον θάνατο, συγκλονίζοντας ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία.
Οι σοροί εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής από γείτονα, καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών κανένας δεν είχε ακούσει ή είχε δει κάτι νωρίτερα που θα «φώτιζε» την υπόθεση. Η λύση του «μυστηρίου» δεν βρέθηκε ούτε από την έρευνα της Αστυνομίας που έγινε στο διαμέρισμα, έχοντας πάντως αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης, με τις περισσότερες ενδείξεις να οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο είχαν φιλική σχέση, η γυναίκα σχετικά πρόσφατα είχε εγκατασταθεί στη γειτονιά, στην οποία ήταν σχετικά άγνωστη. Απαντήσεις σε κάποια από τα ερωτήματα που υπάρχουν -κι ειδικά αν η πτώση σχετίζεται με τυχόν λήψη ουσιών- θα δοθούν από την ιατροδικαστική και τοξικολογική έκθεση που έχει διαταχθεί, από την οποία η Αστυνομία θα καταλήξει στο συμπέρασμα για τα αίτια που οδήγησαν στη μοιραία πτώση και στο θάνατο των δύο.