«Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

on .

mhythoi alithiess

• «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» είναι το θέμα διαδικτυακής ημερίδας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δασκάλων, νηπιαγωγών, του προσωπικού των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων που θα διοργανώσει το ΚΕΠ Υγείας του ΟΚΠΑΠΑ σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.
Η ημερίδα, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του πληθυσμού για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, ώρες 17.30 - 20.00, μέσω της πλατφόρμας ZOOM με ενημερωτικές ομιλίες από έγκριτους καθηγητές της πανεπιστημιακής κοινότητας. Εξάλλου, στο πλαίσιο της εκστρατείας, η οποία πραγματοποιείται με την συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, έχει δημιουργηθεί κατάλληλο βιβλίο που απευθύνεται στους παιδικούς αναγνώστες και θα διανεμηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες, με τίτλο «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη» από την αναγνωρισμένη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ιωάννα Μπουλντούμη.
*Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και το email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή υποβάλλοντας αίτημα στο https://docs.google.com/forms/d/1Lnx4FDAtaD9m1NJ2XfVCstFEQz5duU6pJzOve5lvanU/edit?usp=sharing ή επικοινωνώντας στα τηλ.2651054401-54268 για να σταλεί το link παρακολούθησης, το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και η βεβαίωση παρακολούθησης. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Στεφανία Τσούκη.