Υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς των Ιωαννίνων

on .

OKPAPA DEYTEROS PAIDIKOS STATHMOS

• Τον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ιωαννίνων επισκέφθηκε χθες ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας Δημήτρης Πάνου, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής Φωτεινή Θάνου στα πλαίσια της επαναλειτουργίας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Η επίσκεψη είχε σαν σκοπό την ενημέρωση του Προέδρου για την επαναλειτουργία των δομών καθώς και για να συζητήσει με το προσωπικό για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν εν μέσω πανδημίας.
Από την μεριά του ο κ. Πάνου διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, τόνισε ωστόσο ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, καθώς πολύ σημαντικό θα είναι οι εργαζόμενοι να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας.
Κενές θέσεις
Στο μεταξύ, ο ΟΚΠΑΠΑ κάνει γνωστό ότι υπάρχουν κενές θέσεις, στους Δημοτικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, που αφορούν την νηπιακή ηλικία. Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στην Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής στα τηλ. 2651054262-3.