Πόλεμος παρατάξεων για την επίθεση στην «Πίνδο»

on .

ergatiko

• «Πόλεμος» ξέσπασε στους κόλπους του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις του προς τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «Η Πίνδος».

Με ανακοίνωσή της η παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία» κατηγορεί τη Διοίκηση του ΕΚΙ ότι «λειτουργούν με γνώμονα μόνο τα εκλογικά τους ποσοστά και τον έλεγχο του εργατικού κέντρου, που το τελευταίο διάστημα λειτουργεί ως παραμάγαζο του Περισσού και όχι ως Κέντρο υπεράσπισης των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι».
Όπως προσθέτει, «η διοίκηση του ΠΑΜΕ φορώντας την μάσκα της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου ανέλαβε για μια ακόμη φορά να πλήξει την επιχείρηση ‘Πίνδος’ με δελτίο τύπου του συνδικάτου γάλακτος-τροφίμων και ποτών Ν. Ιωαννίνων, γνωρίζοντας απόλυτα, ότι η επιχείρηση λειτουργεί με τους πιο σύγχρονους υγειονομικούς κανόνες σε κάθε επίπεδο καθώς και ότι στον χώρο της, οι εργαζόμενοι λειτουργούν με απόλυτη ελευθερία συνδικαλιστικής δράσης και οργάνωσης, με πρωτοβάθμιο σωματείο το οποίο έχει την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων».