270 τάμπλετ για τις ανάγκες μαθητών όλης της Ηπείρου

on .

PED TABLETS NTAKALETSHS KAMPOYRAKHS

• Ολοκληρώθηκε χθες το πρωί το τυπικό μέρος της πρωτοβουλίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου για την προμήθεια των σχολείων των Δήμων της περιοχής με περίπου 270 τάμπλετ, για τις ανάγκες της διαδικασίας της τηλε-εκπαίδευσης μαθητών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνο Καμπουράκη, στα γραφεία της Π.Ε.Δ..
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Ντακαλέτσης παρέδωσε στις υπηρεσίες της εκπαίδευσης περί τα 220 τάμπλετ που προέρχονται από την προμήθεια της Π.Ε.Δ. και ακόμα 50 τάμπλετ που προέρχονται από δωρεά της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Μίλησε δε για την αποπεράτωση μιας ουσιαστικής πρωτοβουλίας της Π.Ε.Δ. και ευχαρίστησε την ιδιωτική εταιρεία για την προσφορά της.
Από την πλευρά του, ο κ. Καμπουράκης ευχαρίστησε την διοίκηση της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και προσωπικά τον Πρόεδρό της για την πρωτοβουλία, καθώς και την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για τη δωρεά και υπογράμμισε πως η κατανομή των τάμπλετ στο μαθητικό πληθυσμό της Ηπείρου, θα γίνει με αναλογικό τρόπο, βάσει του αριθμού των μαθητών κάθε Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και κάθε Δήμου.