Η παράταξη Μπέγκα βλέπει καθυστερήσεις και προβλήματα στα έργα της ΔΕΥΑΙ

on .

DEYAI PINAKIDA
• Επίθεση στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρτζώκα εξαπολύει η παράταξη του Θωμά Μπέγκα «Ενότητα Πολιτών», με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Σχετικά με τις διαμαρτυρίες κατοίκων της οδού Κ. Χασιώτη και των γύρω δρόμων για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί λόγω της εργολαβίας που εκτελείται για την επέκταση των δικτύων αποχέτευσης στις περιοχές Δροσιάς – Πεντέλης, η παράταξη τονίζει πως δεν μπορούν να υπάρχουν δικαιολογίες εκ μέρους της ΔΕΥΑΙ καθότι, όπως τονίζει, η ποιoτική εκτέλεση ενός έργου ώστε να μη δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες στη φάση της εκτέλεσής του, είναι αποκλειστική της ευθύνη.
Αναφορικά δε με την υλοποίηση έργων μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», η «Ενότητα Πολιτών» σημειώνει πως η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να απολογηθεί στους πολίτες σε σχέση με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη συμβασιοποίση του μεγάλου έργου επέκτασης του τριτοβάθμιου βιολογικού καθαρισμού. Επίσης, τονίζει πως το έργο «Ολοκληρωμένο δίκτυο συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων στους οικισμούς Κάτω Μάρμαρα, Ολυμπιαδά και Τ.Κ. Αμφιθέας» συνολικού προϋπολογισμού 5,3 εκ. ευρώ, το οποίο η προηγούμενη Διοίκηση είχε εντάξει στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» αναίτια μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει.