ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Οι «νέοι» Αντιπεριφερειάρχες για το 2021

on .

PERIFEREIA

• Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη για τους νέους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου, με θητεία έως την 31η Δεκεμβρίου 2021.
Οι τέσσερις χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες παραμένουν ως έχουν και είναι οι εξής: Κωνσταντίνος Σιαράβας για την Π.Ε. Ιωαννίνων, Βασίλης Ψαθάς για την Π.Ε. Άρτας, Θωμάς Πιτούλης για την Π.Ε. Θεσπρωτίας και Στράτος Ιωάννου για την Π.Ε. Πρέβεζας.
Όσον αφορά τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, από τους οκτώ, οι τέσσερις συνεχίζουν την θητεία τους, όπως η Αγνή Νάκου- Δασούλα με αρμοδιότητα τα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας, ο Οδυσσέας Πότσης, με αρμοδιότητα τα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, η Σταυρούλα Μπραΐμη, με αρμοδιότητα τα θέματα Περιβάλλοντος και ο Βασίλης Γοργόλης με αρμοδιότητα τα θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης.
Στον Ιωάννη Κατέρη ανατίθεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, στον Μιχαήλ Σπυρέλη η άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας, στην Αναστασία Σίμου – Τάσιου ανατίθεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και επεξεργασίας υποβολής προτάσεων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου και στον Αλκιβιάδη Λάμπρου οι αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα Ιχθυοκαλλιεργειών της Περιφέρειας Ηπείρου.