ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

on .

kaxrimanisgkontaselisaf

 ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ, Περιφερειάρχης Ηπείρου:
Οφείλουμε πολλά σε όσους δίνουν «μάχη» με τον κορωνοϊό…

• «Οφείλουμε πολλά σε όλους όσοι έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά «μάχη» με τον κορωνοϊό στα Νοσοκομεία, σε όσους έχουν επιφορτιστεί με την τήρηση των μέτρων με την υγειονομική ασφάλεια των πολιτών», τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. Και, μεταξύ άλλων, προσθέτει: «τα «τραύματα» που άνοιξαν στην κοινωνία θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθούν. Σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνάμεών μας. Να δείχνουμε συνεχώς έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς κάθε πάσχοντα, προς κάθε συμπολίτη μας ο οποίος δίνει μάχη για την επιβίωσή του…».**

ΜΩΥΣΗΣ ΕΛΙΣΑΦ Δήμαρχος Ιωαννίνων: 

Ευκαιρία να επαναστοχαστούμε…

• «Ο καταστροφικός ιός, εκτός από τον τρόμο, μας δίνει και την ευκαιρία να επαναστοχαστούμε στη διαμόρφωση ενός επόμενου κόσμου, όπου η αλληλεγγύη μας θα επεκτείνεται και στον κάθε άλλο. Με έμφαση στον πλέον ανίσχυρο. Όπου η ατομική δράση θα αναγνώριζε τα πρωτεία της συλλογικής δράσης και όπου το ατομικό καλό θα άφηνε χώρο προβαδίσματος και στο κοινό καλό». Αυτό μεταξύ άλλων, τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ, ευχόμενος «το 2021 να αναδειχτεί ανάχωμα του άγχους που περνάμε…».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΛΙΑΚΟΣ, Δήμαρχος Ζίτσας:
Προσδοκίες για επιστροφή στην κανονικότητα…

• «Η νέα χρονιά, προσδοκούμε όλοι να είναι μια χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα, περισσότερο δημιουργική, με τις ανθρώπινες αξίες να έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας», τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχ. Πλιάκος.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΝΤΕΛΕΣ, Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων:
Σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες…

• Το 2021 να φέρει ευημερία σε όλους, να γεμίσει τις καρδιές με αγάπη, γαλήνη και αισιοδοξία, εύχεται στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Ιωάννης Σεντελές, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι: «οι σημερινές δυσκολίες σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν και καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους μας…».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ, Δήμαρχος Δωδώνης:
«Επαναστατική» χρονιά το 2021…

• Λίγη ακόμη υπομονή χρειάζεται για να κερδίσουμε τον πόλεμο, τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρ. Ντακαλέτσης, και εύχεται «το 2021 να είναι μια πραγματικά… επαναστατική χρονιά για το καλό του ανθρώπου και της χώρας μας, όπως ταιριάζει σε ένα «21»».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Δήμαρχος Άρτας:
Καλύτερη για όλους η νέα χρονιά…

• Υγεία, προκοπή, δημιουργικότητα, προσωπική ευτυχία, κοινωνική ευημερία και τύχη εύχεται για το 2021 ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης τονίζοντας, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του: «Κρατάμε μόνο τις ευχάριστες στιγμές και βαδίζουμε στο νέο έτος, με την ελπίδα πως η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους μας…».

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ, Δήμαρχος Πρέβεζας:
Έτος υγείας και προκοπής το 2021…

• Έτος υγείας και προκοπής σε κάθε επίπεδο εύχεται να είναι το 2021 ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στο μήνυμά του, αναφέροντας μεταξύ άλλων και τα εξής: «Ο άνθρωπος όποτε πορεύτηκε με ενότητα, γνώση, πίστη και πειθαρχία, επιβίωσε και ξεπέρασε τις πιο δύσκολες καταστάσεις κατακτώντας ακόμα και τις πιο άπιαστες προκλήσεις…».

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΝΤΑΣ («Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»):
Μόνη μας ελπίδα η επένδυση στην αισιοδοξία…

• Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκος Γκόντας, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και όλοι οι φίλοι της παράταξης εύχονται το 2021 να φέρει σε όλους ευτυχία, χαρά και αγάπη! «Μόνη μας ελπίδα, η επένδυση στην αισιοδοξία, για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω» τονίζεται μεταξύ άλλων στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα...

Α. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ («Γιάννενα Τώρα»):
Το 2021 να είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας…

• «Φέτος δεν αποχαιρετούμε τον παλιό τον χρόνο νιώθοντας του χωρισμού τον πόνο, αλλά τον αποχαιρετούμε με τη χαρά και την ελπίδα πως πράγματι ο νέος χρόνος θα μας φέρει όσα στερηθήκαμε σε συνθήκες εγκλεισμού, υγειονομικής και οικονομικής κρίσης», τονίζει στο μήνυμά της η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα και εύχεται το 2021 «να είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας, που προξένησε τόσα δεινά στην ανθρωπότητα...».

ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ («Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα»):
Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά…

• «Οφείλουμε έμπρακτα όλοι να δείξουμε την αγάπη για τον τόπο μας και τη χώρα μας, γιατί βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι», τονίζει μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της η παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» με επικεφαλής τον Θ. Μπέγκα και προσθέτει: «Οφείλουμε να στοχεύουμε ψηλά γιατί έχουμε αποδείξει ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Κι αν κάτι μας δίδαξε η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, είναι ότι κανένας μόνος του δεν μπόρεσε να κατορθώσει τίποτα…».