Όλα αρνητικά τα rapid test που έγιναν σε εργαζόμενους και συνεργάτες του «Π.Λ»

on .

eody pl katerinis

• Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ιωαννίνων του ΕΟΔΥ τους προληπτικούς ελέγχους για πιθανό εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, συμβάλλοντας έτσι στη καλή διαχείριση της πανδημίας στην περιοχή μας.
Ένα τέτοιο κλιμάκιο κλήθηκε και βρέθηκε χθες στα γραφεία του «Πρωινού Λόγου», όπου και πραγματοποίησε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης, τα γνωστά σε όλους rapid test, σε προσωπικό και συνεργάτες της εφημερίδας. Τα στελέχη του κλιμακίου, Γεώργιος Δημόπουλος, Βασιλική Μυριούνη και Λουτμίρα Νουχάι, επιδεικνύοντας άψογο επαγγελματισμό ολοκλήρωσαν την διαδικασία με επιτυχία μέσα σε μια ώρα και όλοι οι έλεγχοι βγήκαν αρνητικοί.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα κλιμάκια πραγματοποιούν τους ελέγχους, υπό την άριστη καθοδήγηση της συντονίστριας των ΚΟΜΥ Ιωαννίνων κ. Αλίκης Πανίδη και τη συνεργασία τους με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη κ. Αγνή Νάκου.

EODY PL
Καθημερινά…
Rapid test γίνονται σε καθημερινή βάση από τα κινητά κλιμάκια σε επιχειρήσεις της περιοχής μας και δομές, ενώ σταθερά βρίσκονται σε καθημερινή βάση ομάδες που πραγματοποιούν ελέγχους στην είσοδο του Πανεπ. Νοσοκομείου Ιωαννίνων, στην Παιδιατρική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και στο Τμήμα Επειγόντων όταν εφημερεύει.
Στο μεταξύ, καθημερινά μέχρι και την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου (εκτός από 25, 26 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου) συνεχίζεται ο δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσης για κορωνοϊό από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ και στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα».
Ο έλεγχος διενεργείται σε εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου και μπορούν να προσέλθουν ανεξαιρέτως όλοι οι πολίτες κατά τις ώρες 8.30 π.μ. έως 3 μ.μ. Για τη διενέργεια του τεστ είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ και ο αριθμός τηλεφώνου, ενώ για τη μετακίνηση πρέπει να αποστέλλεται μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 1 ή να χρησιμοποιείται έγγραφη βεβαίωση επίσης με κωδικό 1 (μετάβαση για ιατρικούς λόγους).