Με κλεμμένο φορτηγό άδειασαν αποθήκη μεταφορικής εταιρείας

on .

SYLLHPSH

• Καλά κρατεί η μικροεγκληματικότητα στην Ήπειρο, με τις κλοπές να μη λείπουν σχεδόν ποτέ από την τακτική ενημέρωση της Αστυνομίας, την κατοχή ναρκωτικών να παραμένει σταθερή στην ημερήσια διάταξη, ενώ τελευταία δε λείπουν και οι συλλήψεις αλλοδαπών γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές στα τοπικά Νοσοκομεία.
Από το χθεσινό αστυνομικό δελτίο ξεχωρίζει η περίπτωση κλοπής φορτηγού με τους δράστες να αδειάζουν στη συνέχεια αποθήκη εταιρείας μεταφορών που εδρεύει στα Γιάννενα. Ωστόσο, τον τελευταίο... λόγο είχε τελικά η Ασφάλεια!
Στο Πέραμα...
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν έναν άνδρα στο Πέραμα να περιεργάζεται φορτηγό αυτοκίνητο και επιχείρησαν αστυνομικό έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα είχε κλαπεί από την πόλη των Ιωαννίνων ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν εμπορεύματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Μετά από έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης μαζί με συνεργούς του, αρχικά έκλεψαν το φορτηγό και στη συνέχεια πήγαν σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στα Γιάννενα και, αφού εισήλθαν με αυτό στο εσωτερικό της παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, αφαίρεσαν δέματα με διάφορα εμπορεύματα που ήταν έτοιμα προς παράδοση σε πελάτες της εταιρείας! Το όχημα καθώς και μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και κλοπή.
Ψώνισε με ξένη κάρτα!
Εξάλλου, μία μάλλον πρωτότυπη κλοπή χρημάτων εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Όπως προέκυψε, η κατηγορούμενη πραγματοποίησε με απολεσθείσα χρεωστική κάρτα ανέπαφες συναλλαγές σε εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ, αφαιρώντας από τον λογαριασμό της κατόχου της το χρηματικό ποσό των 142,20 ευρώ. Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Τρεις «αποκλειστικές»
Τρεις ακόμα αλλοδαπές γυναίκες συνελήφθησαν βραδινές ώρες στα Γιάννενα από αστυνομικούς της Ασφάλειας επειδή διαπιστώθηκε ότι απασχολούνταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες στο Νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα». Οι συγκεκριμένες δεν είναι οι μόνες που έχουν συλληφθεί το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο λόγο.
Για κατοχή χασίς
Για κατοχή ναρκωτικών κατηγορείται ένας άνδρας ο οποίος στην Άρτα. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 42,08 γραμμαρίων, μία συσκευασία περιέχουσα σπόρους κάνναβης βάρους 4,10 γραμμαρίων, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.