Διαδικτυακός χώρος κατάθεσης ιδεών

on .

MPOYGIAS STEFANIDH

• Διαδικτυακό χώρο- forum λειτουργεί η παράταξη του πρώην Δημάρχου Θ. Μπέγκα «Ενότητα Πολιτών» στο οποίο θα φιλοξενούνται ιδέες και προτάσεις πολιτών. Φέρει την ονομασία «Ι.Δ.Ε.Α» ( Ιστοσελίδα Διαλόγου κι Επικοινωνίας Αυτοδιοίκησης) και όποιος επιθυμεί μπορεί να το επισκεφθεί μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης www.neagiannena.gr ή στη διεύθυνση https://ideaenotita.discussion.community. Στο νέο εγχείρημα της παράταξης αναφέρθηκαν χθες δύο μέλη της που εργάστηκαν για την υλοποίησή του, η Πόπη Στεφανίδη και ο Πέτρος Μπούγιας (φωτό).
Η κ. Στεφανίδη, είπε πως το IDEA Forun Ioannina είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από την ανάγκη να καλυφτεί εν μέρει το κενό επικοινωνίας που υπάρχει λόγω της πανδημίας, καθότι οι κανόνες της καθημερινότητας μας έχουν αλλάξει και δεν επιτρέπονται μαζώξεις, εκδηλώσεις κ.ά. «Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βήμα διαλόγου με τους πολίτες της πόλης καθώς και της ευρύτερης περιοχής», πρόσθεσε.
Ο κ. Μπούγιας από την πλευρά του ενημέρωσε πως «Το φόρουμ δεν απευθύνεται μόνο στα μέλη της παράταξης ή τους ψηφοφόρους της Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα αλλά σε όλους του ενεργούς πολίτες του Δήμου Ιωαννιτών. Σε όσους θέλουν να καταθέσουν την ΙΔΕΑ τους και την άποψή τους, για το πώς μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το παρόν και το μέλλον της πόλης. Για τον λόγο αυτό άλλωστε το επόμενο χρονικό διάστημα θα απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στους φορείς του τόπου μας προκειμένου να εγγραφούν για να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα επικοινωνίας όπου θα φιλοξενούνται οι απόψεις όλων».