ΜΕΤΣΟΒΟ: Σκληρή κριτική στη Δημ. Αρχή από τον Σπ. Βασιλείου

on .

vasileiou

• Δριμεία επίθεση στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετσόβου και ειδικά στον Αντιδήμαρχο Π. Τασιούλα, εξαπολύει η παράταξη «Δύναμις Δημοτών» του Σπύρου Βασιλείου, καταγγέλλοντας ότι τα χρήματα που προορίζονταν για αποκατάσταση των ζημιών από τη θεομηνία στη Μεγάλη Γότιστα, κατευθύνθηκαν σε οδοστρωσίες και ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό Αγίου Νικολάου.
Όπως μεταξύ άλλων σημειώνει η παράταξη σε ανακοίνωσή της «έξι μήνες μετά, η κατάσταση στην Μεγάλη Γότιστα παραμένει στάσιμη! Δεν έχει διατεθεί ούτε ένα ευρώ από την έκτακτη επιχορήγηση που εγκρίναμε για την αποκατάσταση των ζημιών εντός του χωριού της Μεγάλης Γότιστας».
Και σε άλλο σημείο αναφέρει: «Μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία, για πρώτη φορά μετά από θεομηνία οι ζημιές διορθώνονται όχι εκεί που χτύπησε η θεομηνία αλλά μισή ώρα μακριά»!
Η παράταξη «Δύναμις Δημοτών» με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Μετσόβου Κ. Τζαφέα ζητά την άμεση παύση του Αντιδημάρχου Π. Τασιούλα από τα καθήκοντά του, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο εν λόγω Αντιδήμαρχος, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του, είναι ο κύριος υπεύθυνος για το γεγονός ότι 150.000 Ευρώ (Έκτακτη Επιχορήγηση για Θεομηνίες), τα οποία έπρεπε να καλύψουν ¨πληγές¨ από την πρόσφατη θεομηνία στη Μεγάλη Γότιστα, δεν κατέληξαν όπως έπρεπε στις κυρίως πληγείσες περιοχές».