Διαδικτυακή συζήτηση για τα αρωματικά φυτά από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

on .

AROMATIKA FYTA
• Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά μετά τον COVID: τί να περιμένουμε;», διοργανώνει το Εργαστήριο Οικολογίας του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπ. Ιωαννίνων τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ.μ..
«Ενώ η επιδημία του COVID-19 στην Ελλάδα μπορεί να τελειώσει με τον εμβολιασμό, το μέλλον είναι αβέβαιο, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να αλλάξουν για πάντα. Αλλά ποια είναι αυτά τα πράγματα; Ποια μέρη της τροφικής αλυσίδας πρόκειται να αλλάξουν και με ποιον τρόπο; Πώς θα διαμορφωθεί η αγορά των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και άλλων μη ξυλωδών δασικών προϊόντων από το 2021 και μετά;».
Τα παραπάνω θέματα θα αναλυθούν στην ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Incredible - Innovation Networks of Cork, Resins and Edibles in the Mediterranean basin", που σκοπό έχει να στηρίξει συνέργειες μεταξύ της έρευνας και της επιχειρηματικής καινοτομίας για υπηρεσίες σχετικές με τα Μη Ξυλώδη Δασικά Προϊόντα στη Μεσόγειο.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: