Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παρέχει το Πανεπ. Νοσοκομείο

on .

NOSOKOMIO DEEP

• Τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Νικόλαο Κατσακιώρη για τη λειτουργία του νοσοκομείου είχαν χθες κατά την επίσκεψή τους ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Τζαρούχης, ο οποίος συνοδευόταν από τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας της Δ.Ε.Ε.Π. Ιωαννίνων Γιώργο Φλούδα και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Γιάννη Κιτσάκη.
Από την πλευρά του Διοικητή τονίστηκε πώς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λειτουργεί με αυξημένες κλίνες (περίπου 105) για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19 και παράλληλα όλες οι υπόλοιπες κλινικές του νοσοκομείου δεν έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.
Όσον αφορά την κάλυψη του ιατρικού - νοσηλευτικού – διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, από την 1η Μαρτίου 2020 που προέκυψε η πανδημία στη χώρα μας, έχουν προσληφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 143 άτομα και έχουν εγκριθεί ακόμη 5 μόνιμες θέσεις ιατρών. Παράλληλα έγινε γνωστό πως η χρηματοδότηση του νοσοκομείου για το τρέχον έτος έως σήμερα, είναι αυξημένη κατά 20% σε σχέση με το 2018.
Αυτό που αποτελεί, πάντως, κοινή διαπίστωση είναι ότι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ακόμη και μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και δημιουργεί αισιοδοξία για την ιατρική κάλυψη των πολιτών της Ηπείρου και όχι μόνο.
Τέλος, εκ μέρους της Δ.Ε.Ε.Π Ιωαννίνων εκφράστηκαν οι ευχαριστίες προς τον διοικητή του νοσοκομείου, καθώς και στο ιατρικό /νοσηλευτικό προσωπικό για τις άοκνες υπηρεσίες που καταβάλουν και κατέστησαν σαφές πώς θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθειά τους για τη βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου.