Με αναβαθμισμένες λειτουργίες τα νέα ATM της Τράπεζας Ηπείρου

on .

trapeza hpeiros

Στην τεχνολογική και σχεδιαστική αναβάθμιση του δικτύου μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) προχώρησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, με γνώμονα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, την αναβάθμιση της τραπεζικής εμπειρίας που παρέχει στους πελάτες της και το πλάνο ψηφιακού μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τα νέα, τεχνολογικά προηγμένα ATM με 15” αντιθαμβωτική οθόνη αφής, που έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας στην Ήπειρο, προσφέρουν ως επιπρόσθετες λειτουργίες όλο το 24ωρο την υποδοχή κατάθεσης μετρητών με άμεση πίστωση του λογαριασμού, την ανάγνωση εγγράφων με barcode ή QRcode και τη δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής.
Οι νέες δυνατότητες ωφελούν πολλαπλά τους πελάτες καθώς εξοικονομούν χρόνο από την αναμονή τους και δεν περιορίζονται χρονικά από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ παράλληλα, ενισχύεται και η αποσυμφόρησή του χώρου, αναγκαία κατά την περίοδο της πανδημίας που διανύει η χώρα.
Παράλληλα, με την εφαρμογή της νέας σχεδιαστικής ενοποίησης των ATM των καταστημάτων, δημιουργείται ομοιογένεια στο δίκτυο, ενισχύεται η σύγχρονη εικόνα της Τράπεζας και αναδεικνύεται το μότο, «η Τράπεζα του Τόπου μας».

Web Baner Antigoni