Ξεκινά πρόγραμμα στειρώσεων στα αδέσποτα της ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων

on .

ADESPOTA1

• Πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων σκύλων της Βιομηχανικής Περιοχής ξεκινά ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων και τη συνδρομή του ιδιώτη κτηνιάτρου Κων/νου Κυριακόπουλου.
Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ζίτσας Μιχ. Πλιάκου χθες το πρωί με τη συμμετοχή της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κατ. Μπαλάφα, του Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων Λευτ. Αραμπατζή και του κτηνίατρου Κων/νου Κυριακόπουλου. Στόχος της δράσης είναι να στειρωθούν τα αδέσποτα, πάνω από 50 σκύλοι, οι οποίοι κινούνται στους χώρους της ΒΙ.ΠΕ. και η διαχείρισή τους είναι δύσκολη.
«Προχωράμε σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη διαχείριση του δυσεπίλυτου ζητήματος των αδέσποτων στο Δήμο μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον συνδημότη μας κτηνίατρο για την αφιλοκερδή προσφορά του, καθώς και την αρμόδια Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. για την αγαστή συνεργασία» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος μετά το πέρας της συνάντησης.
Να σημειωθεί πως, την περισυλλογή των αδέσποτων θα αναλάβει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων, οι στειρώσεις θα διενεργούνται αφιλοκερδώς από τον ιδιώτη κτηνίατρο, ενώ τα έξοδα των υλικών θα καλύψει ο Δήμος Ζίτσας.

Web Baner Antigoni