Σε «Συλλόγους Μη Κερδοσκοπικούς» η παραχώρηση ακινήτων στο Πέραμα…

on .

MPEGKAS

• Ο πρ. δήμαρχος Ιωαννίνων Θ. Μπέγκας, με αφορμή ρεπορτάζ του Κώστα Καλτσή στο φύλλο της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου 2020, με τίτλο «Παραλίμνια ακίνητα του Περάματος παραχωρήθηκαν δωρεάν σε ιδιώτες» αναφέρει τα εξής:
«Η δωρεάν παραχώρηση που ενέκρινε ο Οργανισμός κατά τη διάρκεια της θητείας μας έγινε σε Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα Συλλόγους με στόχο τόσο τη δωρεάν άθληση παιδιών του Περάματος στα αθλήματα του τένις και της κωπηλασίας, όσο και για τα οφέλη που θα είχε για την παραλίμνια περιοχή του Περάματος η δράση τέτοιων συλλόγων, οι οποίοι όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα αξιοποιούν τις εγκαταστάσεις αλλά ταυτόχρονα φροντίζουν για τη συντήρησή τους.
Να σημειωθεί ότι η χρήση της εν λόγω περιοχής δεν είναι αποκλειστικότητα των Συλλόγων αυτών, καθώς η πρόσβαση και η χρήση των εγκαταστάσεων, είναι ελεύθερη για όλους.
Επιπρόσθετα, αντίθετα με τα όσα ισχυρίζεται το δημοσίευμά σας μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει καμία διαμαρτυρία κατοίκων του Περάματος.
Αντίθετα, ακριβώς επειδή οι αθλητικές δραστηριότητες που γίνονται στην εν λόγω περιοχή καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών του Περάματος, οι κάτοικοί του, τις έχουν υποδεχτεί με μεγάλη ικανοποίηση.
Τέλος σας διαβεβαιώνω ότι όλες οι διαδικασίες έγιναν νομιμότατα και ουδέποτε τέθηκε ζήτημα παρατυπίας.

Με τιμή
Θωμάς Μπέγκας»