Κλίμα συναίνεσης μεταξύ Διοίκησης ΟΚΠΑΠΑ και παράταξης Θ. Μπέγκα

on .

okpapa

• Για τις δομές και τις δράσεις του ΟΚΠΑΠΑ καθώς και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος όσον αφορά την κοινωνική πολιτική (προσχολική αγωγή –κοινωνικές υπηρεσίες) ενημερώθηκε ο πρώην Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας μαζί με τους συμβούλους της παράταξής του Σοφία Μαρκούλα και Γιώργο Βίνη.
Την αντιπροσωπεία της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Πάνου και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Τσίμαρης.
Ο κ. Πάνου επισήμανε ότι παρέλαβε μια ικανοποιητική κατάσταση στον οργανισμό και ότι η προσπάθεια αυτής της χρονιάς είχε δύο στόχους. Αφενός την συντήρηση και βελτίωση των υπαρχόντων δομών και αφετέρου την υλοποίηση νέων δράσεων απαραίτητων για την κοινωνική πολιτική του Δήμου.
Από την μεριά του κ. Θωμά Μπέγκα και της παράταξής του αναφέρθηκε, η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μέχρι τώρα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. καθώς και ότι θα είναι αρωγοί σε κάθε ουσιαστική προσπάθεια με μοναδικό ενδιαφέρον την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών.