Κακοποιήθηκε πριν εκτελεσθεί ο Β/Ηπειρώτης Κων. Κατσίφας!

on .

KATSIFAS2
• Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κων/νου Κατσίφα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες και ακόμη οι γονείς του δεν μπορούν να ησυχάσουν, αφού το πόρισμα για τις συνθήκες θανάτου δεν έχει εκδοθεί!
Ωστόσο, σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του γαμπρού του αποθανόντος ότι ο άτυχος Κωνσταντίνος κακοποιήθηκε επί 5 ώρες από τους Αλβανούς μια μέρα πριν τον εκτελέσουν!
Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα με γραπτή δήλωσή του ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας, κάνοντας λόγο για προμελετημένη δολοφονία!
Αναφερόμενος στους γονείς του δολοφονηθέντος μιλά για «καθημερινό μαρτύριο να βλέπουν τις αλβανικές Αρχές να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση στο χωριό τους…».
Έτσι λοιπόν ο ακρίτας ιεράρχης χαρακτηρίζει υπερβολικούς τους πανηγυρισμούς για τη συμφωνία του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον Έντι Ράμα για την παραπομπή της όποιας διαφοράς για ΑΟΖ - υφαλοκρηπίδα. «Για μας, το πιο σπουδαίο είναι το τί γίνεται με τούς Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Τί γίνεται με την υπόθεση Κων/νου Κατσίφα. Με τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών, ιδίως στην περιοχή της Χειμάρρας, και, γενικώτερα, με τα δίκαια και τα δικαιώματά τους», τονίζει ο Μητροπολίτης.
Και κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Ανδρέας καλεί την Κυβέρνηση να μην αφήσει τα εθνικά θέματα στην τύχη τους. «Όπως φροντίζουμε να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς τον εξ Ανατολών κακό γείτονά μας, έτσι να αντιμετωπίζουμε και τον από Βορρά πονηρό γείτονα. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Οι ημέρες λίαν πονηρές…», σημείωσε.