ΠΑΝΕΠ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Εξ αποστάσεως τα μαθήματα σε όλα τα τμήματα της Ηπείρου

on .

panepisthmio

• Να πραγματοποιήσουν με εξ αποστάσεως διαδικασία το εκπαιδευτικό τους έργο, θεωρητικό, εργαστηριακό και κλινικό σε όλες τις Πανεπιστημιουπόλεις (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα) τουλάχιστον έως τις 13 Νοεμβρίου, ζητά από τα Τμήματα του Ιδρύματος το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπ. Ιωαννίνων.
Η απόφαση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ισχύει τόσο για τα προπτυχιακά όσο και τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.
Όλες οι εξετάσεις μαθημάτων και πρόοδοι καθώς και οι πτυχιακές εργασίες θα γίνονται μόνο με εξ αποστάσεως διαδικασία για την παραπάνω περίοδο.
Τα ερευνητικά εργαστήρια θα λειτουργούν μόνο με το 50% του προσωπικού τους με φυσική παρουσία και συνεχή εναλλαγή. Η σίτιση του Πανεπιστημίου συνεχίζει να λειτουργεί με παραλαβή των γευμάτων σε πακέτο, τα δε κυλικεία συνεχίζουν να λειτουργούν με παραλαβή σε πακέτο ή με διανομή των προϊόντων (delivery).
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επανέρχεται στα αιτήματά του για τον μοριακό έλεγχο του COVID-19 στο προσωπικό και τους φοιτητές του, ιδιαίτερα των διαμενόντων στις Φοιτητικές Εστίες του Ιδρύματος.