Παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

on .

 xani delvinaki

• Στο Χάνι Δελβινακίου συνελήφθη αλλοδαπός για παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, με το οποίο μετέφερε πέντε άτομα, κατά παράβαση του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου μεταφερόμενων προσώπων ανά όχημα, το οποίο έχει τεθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού. Για τον ίδιο λόγο, σε όλους τους παραπάνω επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο (150 ευρώ).
Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε, ένας εκ των επιβαινόντων στερούνταν των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή του στη χώρα μας.

34.000 λίρες είχε κρύψει στη φόδρα τσάντας

• Στη ραμμένη φόδρα της τσάντας της είχε κρύψει 34.000 λίρες Αγγλίας μία Αλβανίδα, προκειμένου να περάσει τα χρήματα προς τη χώρα της χωρίς να υποβάλλει την απαιτούμενη δήλωση περί ρευστών διαθεσίμων.
Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου οι τελωνειακοί στην Κακαβιά εντόπισαν τα χρήματα και εισπράχθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 25% του συνολικού ποσού.

Απάτη η αγγελία για κυνηγόσκυλο!

• Δικογραφία για απάτη σχηματίστηκε σε βάρος ημεδαπού στα Γιάννενα, καθώς όπως καταγγέλθηκε ο κατηγορούμενος με το πρόσχημα πώλησης κυνηγετικού σκύλου μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έπεισε υποψήφιο ημεδαπό αγοραστή να του καταβάλει σε λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ για την αγορά, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνηθείσα αγοραπωλησία.

Τον έπιασαν με ηρωίνη!

• Σε χωριό της Άρτας συνελήφθη ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε 2 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6,98 γραμμαρίων.

Συνελήφθη για κλοπή οχήματος

• Σε περιοχή των Ιωαννίνων συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος κατηγορούνταν για κλοπή οχήματος. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει την ίδια ημέρα από τα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων.

Η αστυνομία επικήρυξε τους δράστες της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

• Χρηματική αμοιβή 100.000 ευρώ δίνει η πολιτεία σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες για την επίθεση στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία.
Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό μπορεί να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.