MyOdos App: Νέα εφαρμογή για τους αυτοκινητόδρομους

on .

aytokinhtodromos

• Σε μία ακόμα καινοτόμο πρωτοβουλία προχώρησαν η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, σχεδιάζοντας την πρώτη all-in-one εφαρμογή αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, για κινητά (Android και iOS).
Πρόκειται για το MyOdos App, το οποίο περιλαμβάνει κάθε πληροφορία για τους αυτοκινητοδρόμους Ιόνια Οδός (Αντίρριο-Ιωάννινα), Α.Θ.Ε (Τμήμα Μεταμόρφωση Αττικής-Ράχες Φθιώτιδας) και Ε65 (τμήμα εν λειτουργία: Ξυνιάδα-Τρίκαλα), καθώς και πλήθος χρηστικών υπηρεσιών με στόχο να ενημερώνονται οι οδηγοί για τις πλέον ασφαλείς και άνετες διαδρομές.
Στο MyOdos κάθε πληροφορία που αφορά τη διαδρομή ή το ταξίδι, είναι διαθέσιμη εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Ειδικότερα στην 1η έκδοση του MyOdos οι οδηγοί θα βρουν μεταξύ άλλων:
• Αναλυτικούς χάρτες με όλα τα ενδιάμεσα σημεία ενδιαφέροντος (Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώροι Στάθμευσης, Ανισόπεδοι Κόμβοι, Έξοδοι κλπ) για του αυτοκινητοδρόμους ευθύνης μας.
• Μηχανισμό Υπολογισμού βέλτιστης Διαδρομής και κόστους διοδίων για το σύνολο των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.
• Απευθείας σύνδεση με το τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης 1075 καθώς και με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών με το πάτημα ενός κουμπιού.
Για περισσότερες πληροφορίες στο myodos.gr.