Έρευνα για τη στάση των πολιτών απέναντι στην πανδημία

on .

pandhmia stash

• Με στόχο την καλύτερη κατανόηση της στάσης του γενικού πληθυσμού έναντι της απειλής του COVID-19, το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διεξάγει έρευνα σε συνεργασία με την Ιατρική Φροντίδα Ιωαννίνων, στα πλαίσια της Μελέτης Υγείας Ηπείρου.
Μέσω της έρευνας θα αξιολογηθούν οι γνώσεις, απόψεις και στάσεις των Ελλήνων σε θέματα που άπτονται της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και γενικότερα σε θέματα εμβολιασμών. Στην έρευνα οι πολίτες καλούνται, μεταξύ άλλων, να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως εάν πιστεύουν στην ύπαρξη του κορωνοϊού, εάν ακολουθούν τα μέτρα κοινωνικής πρόληψης/προστασίας ενάντια στην εξάπλωσή του, εάν θα εμβολιαστούν όταν θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο, ποια είναι η γενικότερη στάση τους έναντι των εμβολιαστικών προγραμμάτων κ.α. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απλή, ανώνυμη και δεν θα χρειαστούν περισσότερα από 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί.
*Το ερωτηματολόγιο της έρευνας βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK0Q8DDYDUbF-urD4Y2h7b9HBOMbUEDGaUhQD4xCgnGNQdAw/viewform