Οι Paguristas ευχαριστούν για τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης

on .

pagouristas

• Aνακοίνωση σχετικά με τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, τα οποία συγκέντρωσε στη διάρκεια δράσης που πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα, εξέδωσε χθες και η εθελοντική ομάδα των Paguristas.

Όπως αναφέρει, η ανταπόκριση των πολιτών και επιχειρήσεων ήταν μεγάλη για μια ακόμη φορά και έτσι συγκεντρώθηκαν πέντε παλέτες με ποσότητες τροφίμων, ειδών υγιεινής και άλλων ειδών, για τα οποία έχει απευθύνει έκκληση το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.
Οι Paguristas ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες που για άλλη μία φορά στήριξαν έμπρακτα μια εκδήλωση αλληλεγγύης συλλογής απαραίτητων αγαθών, καθώς και τα Super Markets Σκλαβενίτη και Παπαγεωργίου, τον φούρνο Παππά και την εταιρεία «Μύλοι Ιωαννίνων ο Νεομάρτυς Γεώργιος» για τη μεγάλη και σημαντική βοήθεια τους σε απαραίτητα αγαθά. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο προσωπικό και τους πρόσφυγες που είναι υπό την ευθύνη της ΜΚΟ Solidarity now, που αγόρασαν διάφορα είδη και τα πρόσφεραν.
Τέλος, ευχαριστούν τη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα παραχώρησης αίθουσας στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», όπου έγινε η συγκέντρωση των τροφίμων.