Με χειμερινό ωράριο λειτουργεί για το κοινό η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

on .

ZOSIMAIA BIBLIOTHKH

• Με χειμερινό ωράριο λειτουργεί για το κοινό από 1η Οκτωβρίου η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων Ζωσιμαία. Το ωράριο έχει ως εξής: - Δευτέρα και Τετάρτη: 12.30-19.30 - Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή : 08.00-14.30
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βιβλιοθήκης ο δανεισμός των βιβλίων γίνεται με προκράτηση στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κατόπιν αναζήτησης (από το Μέλος) στον κατάλογο της Ζωσιμαίας.
Η χρήση των Αναγνωστηρίων, αποκλειστικά για το υλικό της Βιβλιοθήκης, γίνεται με σειρά προτεραιότητας και προκράτηση στο τηλέφωνο της Γραμματείας 2651 0 72863, με τους όρους που μέχρι σήμερα ισχύουν και περιορισμό χρόνου 1 ώρα / χρήστη.
Η έκδοση νέας κάρτας Μέλους πραγματοποιείται με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου θα επισυνάπτεται η Αίτηση και αντίγραφο του Δελτίου Α.Τ. του αιτούντος, για λόγους ταυτοποίησης και με κάθε δέσμευση τήρησης του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η παραλαβή της νέας κάρτας, με αυτοπρόσωπη παρουσία, καθορίζεται σε ημέρα και ώρα, από τη Βιβλιοθήκη.
Επιστροφές δανεισμένων τεκμηρίων γίνονται -ανεξαρτήτως ημέρας και ωραρίου- στη θυρίδα επιστροφής βιβλίων, αριστερά της Κεντρικής Εισόδου. Η χρήση του Δημοσίου Κέντρου Πληροφόρησης δεν είναι προς το παρόν δυνατή.
Κατά την είσοδο στο χώρο της Ζωσιμαίας επιβάλλεται η απολύμανση των χεριών και η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο, καθώς και η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής.
• Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της Γραμματείας, στην ιστοσελίδα της Ζωσιμαίας και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.