Αγορά τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων στην Ιόνια Οδό

on .

ELIES PROIONTA IONIA 2 10 20

• Στη δημιουργία «Αγοράς Τοπικών & Παραδοσιακών Προϊόντων» στο χώρο στάθμευσης Αμβρακίας στο 86ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, προχώρησε η «Νέα Οδός».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η εν λόγω πρωτοβουλία αφορά στη δημιουργία έξι καλαίσθητων περιπτέρων – καταστημάτων, τα οποία η Νέα Οδός προσφέρει εκ περιτροπής και άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, σε τοπικούς παραγωγούς όμορων περιοχών, προκειμένου να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τον πλούτο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου.
Όλα τα προς πώληση προϊόντα είναι πιστοποιημένα και τυποποιημένα, βάσει της κείμενης νομοθεσίας περί τροφίμων και νωπών προϊόντων, ενώ η Αγορά λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Ήδη τα πρώτα δύο καταστήματα βρίσκονται σε λειτουργία, παρουσιάζοντας προϊόντα με βάση το μέλι (μέλι με κηρύθρα, κηρύθρα, γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός, κερί, κηραλοιφές), καθώς και προϊόντα με βάση την ελιά (ελαιόλαδο και βρώσιμες ελιές διαφόρων ειδών).
• Ενδιαφερόμενοι τοπικοί παραγωγοί μπορούν να καλέσουν την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Ιόνιας Οδού στο 2641 306 306 ή να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.