Συνελήφθησαν στο Μενίδι Αιτ/νίας για ληστεία στα Μάρμαρα Ιωαννίνων

on .

KLOPIAMAIA 24 09 2020
• Οι συντονισμένες ενέργειες και η συνεργασία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση ληστείας και τη σύλληψη τριών ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.   
Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα στα Μάρμαρα Ιωαννίνων, δύο από τους κατηγορούμενους διέρρηξαν την πόρτα εισόδου κατοικίας, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά. 
Στη συνέχεια έγιναν αντιληπτοί από ένοικο του σπιτιού κατά την επιστροφή του σε αυτό, του επιτέθηκαν  και τράπηκαν σε φυγή με τα κλοπιμαία επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε συνεργός τους. 
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία των κατηγορουμένων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας επί της Ιόνιας Οδού (ύψος Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας), αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου έκαναν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες.  
 Σε ειδική κρύπτη βρέθηκαν τα κλοπιμαία, ενώ οι τρεις ημεδαποί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον το όχημα μεταφοράς ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων, το χρηματικό ποσό των 1.835 ευρώ,χρυσή λίρα, 2 περιλαίμια,  ζεύγος γαντιών και 4 κινητά τηλέφωνα.