Με νέες εκπομπές εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου

on .

DHMOTIKO RADIOFONO
• Με νέες εκπομπές εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου   Ιωαννίνων, ενώ εγκρίθηκε και ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας που εκκρεμούσε από ιδρύσεώς του. 
Συγκεκριμένα τον τελευταίο χρόνο στο πρόγραμμα προστέθηκαν δώδεκα εκπομπές που καλύπτουν τον χώρο της εκκλησίας, του πολιτισμού, της παιδείας, του αθλητισμού, του θεάτρου και της μουσικής. 
Το επόμενο διάστημα θα προστεθούν δύο ακόμη εκπομπές. Η μία με αντικείμενο τα θέματα υγείας και με έμφαση στην πανδημία και τα μέτρα πρόληψης και η δεύτερη με αντικείμενο τη δωρεά οργάνων, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Παράλληλα αξιοποιήθηκε ο παλιός και παροπλισμένος εξοπλισμός του, τα μηχανήματα του οποίου εκτίθενται στον προθάλαμο του εγκαταστάσεων του ραδιοφώνου, τον οποίο έχουν επισκεφθεί πολλοί μαθητές της πόλης. 
Το επόμενο διάστημα η Διοίκηση του Σταθμού στοχεύει στην αναδιοργάνωση του διαφημιστικού τμήματος, ώστε να πετύχει αύξηση των εσόδων του.