«Σάρωσε» (53,51%) η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων

on .

NOSOKOM DIADROMOS

• Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (Α.Κ.Ε.) με ποσοστό 53.51% αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων και των αναπληρωτών τους στο Β’ Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Ι., Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα» και Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ. Δεύτερη κατετάγη με ποσοστό 18.62% η Ενωτική Παρέμβαση Εργαζομένων (ΕΠΕ), τρίτη η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Εργαζομένων (16,74%) (ΑΠΕ) και τέταρτη η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών (ΑΣΥ) (9,92%).
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων έλαβε ποσοστό 66,91%, ενώ οι άλλες κατά σειρά πήραν ΕΠΕ 14,18%, ΑΣΥ 10.89% και ΑΠΕ 6,59%. Εκλέγονται η Ζήκα Γιολάντα Τακτικό μέλος με αναπληρωματικό το Νίκο Αγγέλη από την ΑΚΕ και η Μαρία Μπουρομήτρου με αναπληρωματική την Μαργαρίτα Οικονόμου από την ΕΠΕ.
Με ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ- Π.Γ.Ν.Ι, ευχαριστεί τους εργαζόμενους στα τρία νοσοκομεία για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων, την οποία στήριξε στις εκλογές. Συνεχίζοντας τονίζει ότι «διακρίσεις, αφορισμοί και ιδιοτέλειες δεν χωρούν ανάμεσά μας» και καλεί όλους «σε μια κοινή πορεία για τα ζητήματα που μας αφορούν, αλλά και για τα ζητήματα που αφορούν την πρόοδο και ανάπτυξη του Νοσοκομείου και τις υπηρεσίες που παρέχονται προς τους Πολίτες».