Έως 21 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις φοιτητικές κατοικίες

on .

PANEPISTHMIO IOANNINON

• Μέχρι και τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για στέγαση στις φοιτητικές κατοικίες, μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην ειδική εφαρμογή: https://stegasi.merimna.uoi.gr
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στέγασης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά.
Η εφαρμογή δεν απαιτεί κωδικό σύνδεσης, παρά μόνο δήλωση των στοιχείων και το email για την επιβεβαίωση της υποβολής της αίτησης.
Οι επιλεγέντες δικαιούχοι στέγασης φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 (πρώτη φορά) παραμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες και για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, 2020-2021, μετά από αίτησή τους για ανανέωση στέγασης.
Οι επιλεγέντες δικαιούχοι στέγασης φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 ειδικά και κατ΄ εξαίρεση και λόγω των ειδικών συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων, που ελήφθησαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COIVID-19, δύνανται, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του Κανονισμού Λειτουργίας των Φοιτητικών Κατοικιών, να καταθέσουν αίτηση ανανέωσης στέγασης για το επόμενο ακαδ. έτος 2020-2021.
• Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία υποβολής στην ιστοσελίδα της εφαρμογής στις Οδηγίες Χρήσης και στις Συχνές Ερωτήσεις.