ΔΕΥΑΙ: Ελλιπής ο εξοπλισμός για να αντιμετωπιστούν οι βλάβες

on .

DEYAI SHMA PORTA 1 6 11 19

• Στην παρατεταμένη ανομβρία της θερινής περιόδου καθώς και στις μειωμένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις του χειμώνα απέδωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας τα προβλήματα έλλειψης νερού που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες.
Ο πρόεδρος της επιχείρησης μιλώντας χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε ότι δρομολογείται μία σειρά παρεμβάσεων για την οριστική επίλυση προβλημάτων σε χωριά του Δήμου που αντιμετωπίζουν προβλήματα υδροδότησης.
«Με τον μηχανολογικό εξοπλισμό και το προσωπικό που υπάρχει δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από βλάβες σε όλη την έκταση του δήμου», τόνισε ο κ. Μπαρτζώκας.
Η Διοίκηση της επιχείρησης σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών επέλεξε για δέκα απομακρυσμένα χωριά να αντιμετωπίζονται οι βλάβες από τους Προέδρους μέσω της πάγιας προκαταβολής.
Τόσο ο κ. Μπαρτζώκας όσο και ο κ. Βάββας, απαντώντας στον επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» τόνισαν ότι η διαδικασία αυτή είναι απολύτως νόμιμη καθώς προβλέπεται η κάλυψη των δαπανών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στο δίκτυο ύδρευσης.
Ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης Στέφανος Μάντζιος συμπλήρωσε πως από το 2015 μέχρι και το 2019 η ΔΕΥΑΙ κάλυψε πλήθος μικροβλαβών σε Κοινότητες οι οποίες θα πρέπει να ελεγχθούν.
Με αφορμή ερώτημα που έγινε από τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Πατσούρα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ ενημέρωσε το σώμα για τις καταγραφές των τηλεφωνικών συνομιλιών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Web Baner Antigoni