Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βράβευσε τους ήρωες του κορωνοϊού

on .

iek delta

• Tην εκδήλωση «Βραβεία Οι Ήρωες του COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα», που διοργάνωσε το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία» και η εταιρία PR Bizz, υποστήριξε ένθερμα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, βραβεύτηκαν άνθρωποι που συνέβαλαν με ηρωισμό και αυτοθυσία στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και εταιρίες που έδειξαν πρωτοφανή κοινωνική ευαισθητοποίηση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Η ανώτατη διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση, βραβεύοντας μερικούς από τους Ήρωες του Covid-19: Το Βραβείο στους εκπαιδευτικούς της Β. Ελλάδας παρέδωσε στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως η Σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Νίκη Καρανταλή.
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Γιάννης Καρανταλής, απένειμε βραβείο στον Νικόλαο Πέντζο, Πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και Πρόεδρο της ΖΑΝΑΕ ΑΕ. Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Στάθη Κουτσοχήνα, βράβευσε η Γενική Διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Όλγα Κριτσιμά, ενώ το Βραβείο στην CSR Consultant της LIDL Hellas, Κυριακή Δοβλέτογλου, απένειμε ο Γενικός Δ/ντης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης και Γενικός Δ/ντης Marketing Ομίλου Χρήστος Κιούσης.