«Βολές» για υπέρμετρο συνδικαλιστικό… ζήλο

on .

nosokomeio

• Eπίθεση στον εκπρόσωπο του Π.Α.ΜΕ. στο Σύλλογο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, εξαπολύει η πλειοψηφία του Δ.Σ. του σωματείου κατηγορώντας τον ότι εξέφρασε την κομματική του πειθαρχία μπροστά στις κάμερες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα.
«Δεν θα τον ακολουθήσουμε σ’ αυτόν, τον μοναχικό του κατήφορο… Για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας, ως υγειονομικοί υπάλληλοι, αλλά κυρίως ως αξιοπρεπείς και υπεύθυνοι πολίτες, δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούμε πολιτικά την πανδημία του κορωνοϊού και την παγκόσμια υγειονομική κρίση που έχει στοιχίσει εκατόμβες νεκρών, για να προβάλουμε – λαϊκίζοντας ανερυθρίαστα – συνδικαλιστικά αιτήματα», τονίζει σε ανακοίνωσή της (την υπογράφουν ο πρόεδος Γ. Φλούδας και γραμματέας Γιολάντα Ζήκα).
Σύμφωνα με τον Σύλλογο, «οι καταγγελίες που ξεστομίζει το ΠΑΜΕ είναι μύριες και στο ίδιο πάντα μοτίβο… ‘Τα Νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς, δεν έχουν νοσηλευτές, δεν έχουν κλίνες, δεν έχουν μάσκες, δεν έχουν φάρμακα, δεν έχουν στολές. Μόνο ασθενείς έχουν». Ο ίδιος δηλώνει πως επιφυλάσσεται να θέσει τα ζητήματα όταν έρθει η ώρα.