Τηλεκπαίδευση για τους αστυνομικούς της Ηπείρου

on .

thleekpaideysh

• Εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης αστυνομικού προσωπικού με αντικείμενο το νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και την προστασία των θυμάτων διοργανώθηκε - μέσω τηλεκπαίδευσης - από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν αστυνομικοί που στελεχώνουν τις νεοϊδρυθείσες Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας και Πρέβεζας καθώς και αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων των ανωτέρω Διευθύνσεων, που εκτελούν καθήκοντα Αξιωματικού Υπηρεσίας.
Πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος κ. Κων/νος Δούβαλης απηύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν στην ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας και παρότρυνε, μεταξύ άλλων, τους αστυνομικούς να χειρίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στην προσωπικότητα των θυμάτων.