Μειωμένο εισιτήριο για τους εργαζόμενους του ΠΠΓΝΙ

on .

PANEPISTHMIAKO NOSOKOMEIO
•  Να εξεταστεί η δυνατότητα για το άνοιγμα της πύλης που ενώνει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ώστε να είναι ευχερής η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς από τους πολίτες, από τη στάση του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. στο Πανεπιστήμιο που είναι κοντά  στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχαν ο Διοικητής του Ν. Κατσακιώρης, ο αναπλ. Διοικητής Κ. Χολέβας, ο Πρόεδρος του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Ιωαννίνων Στ. Μουστακλής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.  Γ. Φλούδας.
Επίσης αποφασίστηκε να μειωθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ., για τους Εργαζομένους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από το 1.70 στο 1.20 ευρώ, με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.  Το νέο αυτό αντίτιμο θα τεθεί σε ισχύ από τις 14 Σεπτεμβρίου. 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. με ανακοίνωσή του εκφράζει την ευαρέσκειά του για την απόφαση αυτή, και υπογραμμίζει «τη στήριξή του σε κάθε ενέργεια και απόφαση που αποσκοπεί σε όφελος των Εργαζομένων, του Νοσοκομείου αλλά και των ληπτών υπηρεσιών υγείας».