Αιτήσεις από σήμερα για προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς του ΟΑΕΔ

on .

PAIDIKOS STATHMOS

• Ξεκινά σήμερα, Τρίτη η υποβολή αιτήσεων από υποψηφίους και υποψήφιες για την πρόσληψη συνολικά 121 ατόμων, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών του ΟΑΕΔ του σχολικού έτους 2020-2021.
Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες, όλων των ειδικοτήτων, πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/aitese-proslepses-stous-brephonepiakous-stathmous-tou-oaed.
Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ
Η καταληκτική ημερομηνία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων είναι η Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.
Από τις 121 θέσεις προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του ΟΑΕΔ, 3 αφορούν στον νομό Άρτας, 4 στον νομό Θεσπρωτίας και 4 στον νομό Ιωαννίνων.
Σημειώνεται ότι η επί μέρους κατανομή των ατόμων, εντός εκάστου νομού, αναγράφεται στην οικεία ανακοίνωση (ΣΟΧ 1/2020) που είναι αναρτημένη στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr