ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Από την Τρίτη οι αιτήσεις για νέο πρόγραμμα voucher

on .

paidikos stathmos

• Ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας, περιόδου 2020-2021.
Με ανακοίνωσή του ο ΟΚΠΑΠΑ καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»). Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με την χρήση των κωδικών Taxisnet. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι υπάλληλοι (μονίμων και αορίστου χρόνου) του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) καθώς και οικογένειες εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίες δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων που έθετε.
Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα οι άνεργοι/ες και όσοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής». Αναλυτικά τα δικαιολογητικά (για κάθε περίπτωση) καθώς και ημερομηνίες ανάρτησης προσωρινών αποτελεσμάτων, ενστάσεων, και οριστικών αποτελεσμάτων αναφέρονται στην πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
• Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα αντίστοιχα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Λάρισα: 2410-579620).