Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων

on .

KSENODOXEIA KOYDOYNI

• Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και καθώς λήγει η προθεσμία που είχε δοθεί με νομοθετική ρύθμιση για τις εκλογές των σωματείων, αποφασίστηκε η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης την ερχόμενη Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο Olympic (Μελανίδη 2) και η διεξαγωγή των εκλογών του Σωματείου την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 18:00 στο ξενοδοχείο Παλλάδιον (Ν. Μπότσαρη 1). Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου στις 09/09, αυτή θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τετάρτη 16/09 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Olympic.
Δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του Σωματείου έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά ενήμερα έως 31/12/19.
Όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για την ανάδειξή τους στο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων, για την ελεγκτική επιτροπή της επόμενης τριετίας, για την εφορευτική επιτροπή την ημέρα των εκλογών, και για να ψηφίσουν στα Β/Βάθμια και Γ/Βάθμια Όργανα μπορούν να το κάνουν εγγράφως μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. Για τα Β/Βάθμια και Γ/Βάθμια όργανα δεν υπάρχει ασυμβίβαστο με όσους θα είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην συνέχεια θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων και θα προχωρήσει η εκλογική διαδικασία. Τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, απαραίτητη είναι η μάσκα προσώπου λόγω Covid-19.
Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ξενοδοχείων αν πρόκειται για εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εξουσιοδότηση από την επιχείρηση.

Web Baner Antigoni