Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Εκπαίδευση

on .

PINAKAS EKPAIDEYTIKOS

• Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας οι πίνακες των προσλήψεων 21.065 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στη Γενική Εκπαίδευση καθώς και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2020-2021.
Παράλληλα, αναρτήθηκαν και οι πίνακες των προσλήψεων 3.862 προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2020-2021, που θα τοποθετηθούν στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), στην Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη (Παράλληλη), στις Επιτροπές Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) καθώς και στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ).
«Καλύπτουμε έγκαιρα τα κενά για τη νέα σχολική χρονιά και εφαρμόζεται έτσι ένας ολοκληρωμένος, συνεκτικός σχεδιασμός ώστε τα σχολεία μας να λειτουργήσουν εύρυθμα. Παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, χαράξαμε τις προτεραιότητες και υλοποιήσαμε με συνέπεια τη στελέχωση των σχολικών μονάδων και μάλιστα νωρίτερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμεως.